Sådan tilslutter du en Toshiba Tecra til Wi-Fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at bredbåndsmodemet er tilsluttet Wi-Fi-routeren korrekt, hvis du bruger et Wi-Fi-netværk, der er hjemme eller på dit kontor. Ethernet-kablet må ikke være løs fra Ethernet-porten på enten bagsiden af ​​routeren eller på bagsiden af ​​modemet. Ethernet-portene ser ud som overdimensionerede telefonkabelporte. Et løst eller afbrudt Ethernet-kabel holder din Toshiba Tecra-computer fra at slutte sig til et Wi-Fi-netværk.

2.

Klik på det trådløse ikon på din Toshiba Tecra computers skrivebordsområde . Tecra leveres med Windows installeret, så du finder det trådløse ikon nederst til højre på skrivebordet (på den modsatte side af værktøjslinjen fra Windows 'Start' -knappen).

3.

Vælg navnet på det Wi-Fi-netværk, du vil deltage i, fra listen over tilgængelige trådløse netværk, der vises efter klik på det trådløse ikon. Alle de trådløse netværk, der er angivet, ligger inden for intervallet Wi-Fi-kort, som din Toshiba Tecra-computer er udstyret med. Vælg kun et privat, sikkert netværk, hvis du har tilladelse til at deltage i netværket og få adgangskoden til rådighed. Ellers skal du holde dig i åbne offentlige netværk.

4.

Indtast adgangskoden, der er knyttet til Wi-Fi-netværket, hvis du har besluttet at slutte dig til et adgangskodebeskyttet netværk. Sørg også for, at du har corr ect slags sikkerhedskryptering valgt i rullemenuen nedenfor, hvor du indtaster adgangskoden. Vælg mellem 'WEP' eller 'WPA' sikkerhedskryptering. Hvis du ikke er sikker på, hvordan netværket er oprettet, og hvilken slags sikkerhedskryptering der blev brugt, skal du kontakte netværksadministratoren.

5.

Vent et øjeblik efter at trykke på 'OK' at deltage i netværket. Du modtager en statusopdatering nederst på dit skrivebordsområde, der angiver, at du har sluttet sig til netværket. Du kan gratis surfe på internettet på din Toshiba Tecra-computer.

6.

Revider listen over tilgængelige trådløse netværk inden for din Toshiba Tecra-computer, hvis der er et problem med at deltage et netværk. Forsøg at deltage i et andet netværk inden for rækkevidde.

Toshiba Tecra-computeren har et internt Wi-Fi-kort, der gør det muligt for computeren at deltage i et Wi-Fi-netværk uden brug af ekstra ekstern hardware eller specielle opdateringer. Så længe den trådløse router og bredbåndsmodem til Wi-Fi-netværket er konfigureret korrekt, kan du tilslutte din Toshiba Tecra-computer til ethvert offentligt eller privat Wi-Fi-netværk inden for rækkevidde, så længe du har den nødvendige adgangskode (hvis netværket har været beskyttet med adgangskode). Tilslutning af din Tecra til et Wi-Fi-netværk kræver ingen yderligere værktøjer.