Sådan tilsluttes en WRT54G til et DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af det første Ethernet-kabel til 'Internet' -porten på WRT54G. Tilslut den anden ende af dette kabel til 'Computer' -porten på DSL-modemet.

2.

Slut den ene ende af det andet Ethernet-kabel til port 2 på WRT54G. Tilslut den anden ende af dette kabel til computernetværksadapteren.

3.

Åbn et webbrowservindue på computeren. Indtast adressen på et websted, f.eks. Http://www.msn.com, i adressefeltet i webbrowseren, og tryk på 'Enter'. Hvis hjemmesiden ikke kommer op inden for et minut, skal du kontrollere Ethernet-kabelforbindelserne for at sikre, at de er tætte.

Linksys WRT54G er en trådløs router, der gør det muligt for flere computersystemer at dele en bredbåndsinternetforbindelse. Routeren accepterer dataanmodninger fra computere, der er tilsluttet routeren, og videresender disse anmodninger til bredbåndsmodemet. Når dataene er hentet fra internettet, modtager WRT54G dataene og videresender den til den anmodende computer.For at forbinde WRT54G til et DSL modem, et Ethernet-patch kabel er påkrævet. For at teste forbindelsen skal du forbinde en computer til WRT54G og forsøge at få adgang til et internetsted.