Sådan udskrives flere websider

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og brug en søgemaskine til at finde et udskrivningsprogram, der gør det muligt for brugeren at tilpasse udskriftsindstillingerne. Nogle populære programmer omfatter HP Smart Web Printing og PrintWhatYouLike.

2.

Installer det program du ønsker på din computer. Brug programmet til at indsamle og organisere alle de websider, du vil udskrive på én gang.

3.

Tilpas dit udskrivningsvalg ved at trimme ud unødvendige annoncer og tomme huller, der vil papiraffald. Du kan også fjerne alt indhold fra de websider, der er unødvendigt for dig, så det du udskriver, vil være alle de væsentlige ting, du har brug for uden rod.

4.

Slut din printer til din computer via USB-porten. Sørg for, at printeren er tændt. Når du har dit tilpassede dokument, der indeholder alle de websider, du ønsker at udskrive, skal du forhåndsvise det for at sikre, at al den information du har brug for, vil blive indeholdt i udskriften, og at formateringen er korrekt, og klik derefter på knappen 'Udskriv'. < / p>

Tips og advarsler

  • Nogle gange vil det, du ser på websiden, ikke nødvendigvis være, hvad printeren udskriver. Det er derfor, at forhåndsvisningen af ​​din udskrivning på forhånd er nyttig. Sørg for, at al information fra websiden passer ind på papiret, og at intet er afskåret af margenerne, hvis det er for bredt.
  • Websider på internettet giver et væld af nyttige ressourcer, men det kan ikke altid være praktisk at bære din computer rundt. En nem måde at henvise til oplysningerne på disse websteder er at udskrive dem og bringe dem med på farten. Uanset om de er kuponer, kørselsvejledning eller nyttige instruktioner, med et par klik med musen, kan du få dem i papirform med dig, uanset hvor du er. Der er et par programmer til rådighed, der hjælper dig med at tilpasse din udskrivning.