Hvad er WPS på et Netgear?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tre valgmuligheder

Wi-Fi Alliance designet WPS til typiske netværksbrugere, der kun har lidt viden om, hvordan man konfigurerer et netværk. Således lavede de tre enkle måder at aktivere en sikker forbindelse. Den nemmeste mulighed er at skubbe specielle WPS knapper på begge netværksenheder. Derefter kan brugeren skrive en simpel pin på deres tastatur for at oprette forbindelsen. Endelig kan to enheder i nærheden (mindre end 10 cm), der begge er i stand til WPS, automatisk konfigurere sig til hinanden.

Netgears option

Netgears nyeste routere leveres med WPS 'trykknap metode. Brugere kan simpelthen trykke WPS-knappen på deres Netgear-trådløse router og derefter WPS-knappen på deres WPS-udstyrede modem for at fuldføre processen.

Begrænsninger

WPS er designet til et lille kontor eller hjemmekontor (SOHO ). Det er ikke beregnet til brug i store 'enterprise' -netværk, hvor der findes specielle dedikerede servere til styring af adgangen til netværket og styring af sikkerheden. Wi-Fi Protected Setup (WPS) er en enkel måde at sikre dit trådløse hjemmenetværk. Wi-Fi Alliance lancerede programmet i 2007 for at skabe en nem måde at sikre et hjem eller lille kontors trådløse netværk på. Netgear indeholder denne teknologi i deres nyeste trådløse routere.