Hvordan får jeg trådløst internet på min Dell bærbar computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Wi-Fi-kontakten på din Dell laptop. Afhængig af din laptop-model kan Wi-Fi-knappen trykkes eller glides for at aktivere dit Wi-Fi-netværk. Wi-Fi-ikonet er normalt afbildet som et radiosignal og kan nogle gange lyse på statuslinjen ud for din På / Fra-knap, når den er klar til at modtage et trådløst signal.

2.

Klik på din 'Start' -menu og naviger til dit kontrolpanel.

3.

Klik på 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværk og delingscenter' og vælg 'Opsæt et nyt netværk.' Endelig skal du klikke på 'Opret forbindelse til internettet.' Hvis mulighed for at oprette forbindelse til internettet er ikke tilgængelig, klik på 'Opret forbindelse til et netværk.'

4.

Klik på det trådløse signal, du gerne vil oprette forbindelse til. Hvis du er i en Starbucks, kan du muligvis se en internetforbindelse mærket 'Starbucks.' Hvis du er i en persons hjem, kan forbindelsen blive betegnet som navnet på den trådløse router eller den enkeltes navn.

5.

Indtast et kodeord, hvis det bliver bedt om det. Mange trådløse signaler beskytter d fra uautoriseret adgang med et kodeord på otte til ti tegn. Din computer forsøger automatisk at oprette forbindelse til internettet.

At have en Dell laptop giver dig mulighed for at rejse til flere steder, mens du stadig har adgang til internettet, hvis det er korrekt oprettet. Mange Dell-bærbare computere har trådløse netværksadaptere forudinstalleret. Se i computerens litteratur for at kontrollere, om der er installeret en trådløs adapter i din enhed. Ellers skal du købe en trådløs adapter fra en computer butik (mange tilslutninger via USB).