Sådan fejlfindes en HP Bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at du har parret din Bluetooth-enhed med din computer. Du kan få adgang til parringsmenuen på din HP-computer ved at klikke på 'Start' -knappen, efterfulgt af 'Kontrolpanel' og derefter 'Bluetooth'. Klik på 'Tilføj' under fanen Indretninger i Bluetooth-menuen for at starte parringsprocessen.

2.

Sørg for, at du bruger dit Bluetooth-tilbehør inden for computerens rækkevidde. De fleste Bluetooth-enheder har en rækkevidde på 15 til 30 fod. Hvis du tager enheden uden for dette område, vil den ikke længere kunne kommunikere med din computer og vil ikke fungere. Prøv at flytte din enhed tættere på computeren.

3.

Kontroller batterierne i din Bluetooth-enhed. Da Bluetooth-tilbehør ikke er fysisk forbundet til din computer, kan de ikke bruge din computers strøm til at fungere. Prøv at skifte batterierne i din enhed, og se om det så kan kommunikere bedre med din computer.

Mange HP-computere har indbyggede Bluetooth-funktioner, som gør det muligt for disse computere at blive tilsluttet en række forskellige Bluetooth-aktiverede tilbehør, såsom headset, tastaturer og mus uden brug af ledninger. Ligesom mange computerfunktioner kan du undertiden komme ind i problemer ved hjælp af Bluetooth-tilbehør med din HP-computer. Fejlfinding af et Bluetooth-problem med computeren og korrigering af det kan dog ske inden for få minutter.