Sådan har du en bærbar og stationær computer på en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af bærbar computer

1.

Tilslut routeren til modemet ved at sætte et Ethernet-kabel i Ethernet-stikket på modemets bagside. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til WAN-stikket på bagsiden af ​​routeren. Jo kortere Ethernet-kablet, jo bedre. Længere ledninger nedbryder signalet og forårsager problemer som langsomme internethastigheder. Placer modemet og routeren så tæt sammen som muligt.

2.

Få adgang til Wi-Fi-manager på den bærbare computer. Den nemmeste måde at gøre det på er at dobbeltklikke på Wi-Fi-ikonet i nederste højre hjørne af skærmen. Det ser ud som mobiltelefonens signalstænger.

3.

Vælg 'Wi-Fi On' i rullemenuen nederst til venstre i manager. På dette tidspunkt lokaliserer computeren dit netværk.

4.

Kontroller 'Gem netværk' boksen og klik derefter på 'Connect' for at oprette en netværksforbindelse.

< h4> Skrivebordstilslutning

1.

Slut et Ethernet-kabel til LAN-stikket på bagsiden af ​​routeren. Brug det laveste nummererede LAN-stik til rådighed for at gøre det nemmere at se, om computeren modtager internetforbindelse.

2.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-stikket på bagsiden af ​​computeren. Ethernet jacket har normalt et grønt lys ved siden af ​​eller under det. Det kan være mærket 'Ethernet' eller 'Modem.' Kontrollér routeren for at sikre, at det lys, der svarer til det LAN-stik, du brugte, er tændt.

3.

Genstart computeren for at sikre, at computeren etablerer internetforbindelse. Nogle computere kan ikke oprette en varm forbindelse, når et kabel indsættes i Ethernet-stikket. Genstart gør det muligt for computeren at søge en forbindelse, mens den starter op.

Routere giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dit hjem eller arbejde netværk på to måder. Den første måde er designet til at tillade stationære computere, som f.eks. Desktops, at forbinde ved at være tilsluttet routeren med et Ethernet-kabel. Den anden metode er designet til at tillade mobile computere som laptops at oprette forbindelse via Wi-Fi eller trådløst internet. Begge er forholdsvis ukomplicerede forbindelser og tager kun et grundlæggende kendskab til netværk.