Sådan installeres VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af stikkontakten, og tag det fra computeren. Sluk også din computer.

2.

Slut din IAD til routeren med et Ethernet-kabel. Indsæt kablet i porten mærket 'WAN' på IAD og i en af ​​portene på routeren, der har få tal lige over den.

3.

Slut computeren til routeren med et andet Ethernet-kabel. Indsæt kablet i Ethernet-porten på computeren og til en anden af ​​de nummererede porte på routeren.

4.

Tilslut routeren til et stikkontakt. Vent i flere minutter, indtil routeren er fuldt startet.

5.

Tænd computeren, når routeren kører. Når computeren starter, skal du tilslutte IADs netledning til en stikkontakt.

6.

Tilslut en telefonledning til porten mærket 'Telefon' eller 'Linje 1' på IAD. Tilslut den anden ende af telefonledningen til en telefon.

7.

Slut telefonen til et stikkontakt, hvis det er et trådløst sæt.

p>

Tips og advarsler

  • Du kan afbryde dit VoIP-system og tage det med dig, når du rejser, så længe du har en internetforbindelse på din destination.
  • Opsæt ikke din VoIP med børn rundt, der vil være mange ledninger rundt, og de kan såre sig selv eller trække dit udstyr ned.
  • VoIP står for 'Voice over Internet Protocol' og henviser til en teknologi, der gør det muligt at sende taletransmissioner via internettet. Dette har gjort det muligt for folk over hele verden at hente en telefon og ringe til nogen, hvor som helst, ligesom de var i samme by. Hvis du har købt et VoIP-system, skal du installere det ved at forbinde IAD eller integreret adgangs enhed til dit internet og din computer.