Sådan opsættes Qwest Actiontec DSL Modem Wireless Gateway

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut Actiontec gatewayens strømforsyning til et stikkontakt.

2.

Slut et telefonkabel til en telefonstikkontakt og Tilslut den anden ende til 'ADSL' -stikket på bagsiden af ​​Actiontec-gatewayen. Vent to minutter.

3.

Tilslut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af Actiontec gateway. Slut den anden ende til en Ethernet-port på din computer.

4.

Åbn en webbrowser og skriv '192.168.0.1' i webadressefeltet.

5.

Vælg fanen 'Trådløs opsætning'.

6.

Klik på knappen 'Til' i 'Trådløs 'box.

7. Indtast et navn i feltet' ESSID ', hvis du vil ændre netværksnavnet fra standard' Actiontec '.

8.

Klik på knappen '128-BIT WEP'.

9.

Indtast en 26-cifret adgangskode i '128-bit WEP-nøgle' cifre. Sifrene skal være store bogstaver fra A til F og tal fra 0 til 9. Dette er adgangskoden, andre computere skal oprette forbindelse til dit trådløse netværk.

10.

p> Klik på knappen 'Anvend' nederst på siden. Dit trådløse netværk er nu konfigureret.

11.

Afbryd Ethernet-kablet fra din computer, hvis du vil oprette forbindelse til dit trådløse netværk.

12.

Klik på ikonet for trådløs netværksmodtagelse nederst til højre på skrivebordet.

13.

Vælg det trådløse netværk, du har oprettet på listen Det dukker op, og indtast det 26-cifrede kodeord, du har oprettet. Din computer er nu forbundet til Actiontec gatewayens trådløse netværk. Gentag for at forbinde andre computere til DSL Internet-tjenesten via det trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Glem ikke at installere DSL-filtre på telefoner, telefonsvarer og andre enheder, der bruger telefonlinjen i dit hus. Sæt filteret i stikkontakten, og sæt derefter telefonen i filteret.
  • Qwest Actiontec Wireless Gateway fungerer både som et DSL modem og en trådløs router. Dens trådløse funktionalitet er ikke aktiveret som standard; du skal selv oprette netværket. Når det trådløse netværk er oprettet, kan dine computere oprette forbindelse til internettet og hinanden via netværket. Processen skal tage mindre end 45 minutter.