Sådan opsættes flere computere med trådløs DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut DSL modemets Ethernet-kabel til WAN-porten på den trådløse router. Tilslut både DSL-modemet og den trådløse router til en stikkontakt. DSL-modemet skal synkroniseres inden for få minutter. Modemets LED-lys viser, når det er færdigt.

2.

Tilslut et Ethernet-kabel fra en computer til en LAN-port på den trådløse router. Start computeren og log ind på operativsystemet.

3.

Log på den trådløse router s konfigurationsside fra computerens webbrowser. Generelt er konfigurationssiden placeret på http://192.168.1.1. Se din router's brugervejledning til den nøjagtige adresse.

4.

Vælg fanen Generel opsætning i konfigurationen. Vælg 'PPPoE' i indstillingen Tilslutningstype. Indtast brugernavn og adgangskode, der leveres af DSL-udbyderen på konfigurationssiden. Gem indstillingerne, før du fortsætter.

5.

Naviger til fanen Trådløst netværk på konfigurationssiden, og aktiver det trådløse sikkerhedstilvalg Vælg en adgangskode for at sikre det trådløse netværk. Gem den nye konfiguration, og afslut.

6.

Start hver computer, der vil oprette forbindelse til det trådløse netværk. netværksikon i Windows-meddelelsesområdet og vælg det trådløse netværk, der er nulstillet. Windows vil bede om adgangskoden til at oprette forbindelse. Indtast adgangskoden tildelt netværket i det tidligere trin. DSL-forbindelsen er nu tilgængelig til brug af hver computer. < / p> Deling af en bredbånds-DSL-forbindelse på et trådløst netværk er en omkostningseffektiv måde at få en hel husstand eller et kontor online uden besværet med at køre kabler. Ved hjælp af moderne trådløst netværk udstyr er det nu billigere og lettere end nogensinde at oprette et af disse netværk.