Sådan tænder du en netværksforbindelse på en HP-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn mappen Network Connections (Network and Sharing Center on Windows 7) i Kontrolpanel, der er placeret under Start-menuen. Her finder du alle de tilgængelige netværksindstillinger til din computer.

2.

Klik på 'Konfigurer en ny forbindelse eller et netværk' for at starte et nyt netværk eller klik på ' Opret forbindelse til et netværk 'for at deltage i et eksisterende netværk. Når en gang er oprettet, bliver et netværk tilgængeligt for de brugere inden for rækkevidde og har adgangsrettigheder.

3.

Kontroller systembakken for det netværk, du vil deltage i, og dobbelt- klik på den. Trådløse netværk og LAN-netværk vises ofte i proceslinjen nederst til højre på skærmen, og de kan hurtigt nås herfra. For trådløse netværk skal du bare vælge det netværk, du ønsker, og dobbeltklikke på det for at oprette forbindelse.

Tips og advarsler

  • Nogle netværk kræver en adgangskode til at deltage .
  • Netværksforbindelser tillader flere computere at oprette forbindelse til enten et internt eller eksternt netværk. Ved at forbinde til et lokalnetværk (LAN) eller en arbejdsgruppe kan brugerne dele data indbyrdes. Tilslutning til et eksternt netværk ved hjælp af et modem, kan brugere få adgang til og dele data på tværs af det store internet. Alle netværksforbindelser på en HP-computer gemmes handily i netværksforbindelsesmappen.