Sådan tilføjes en internetforbindelse til et netværk med Verizon DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af dit Verizon DSL-modem og sluk for computeren.

2.

Afbryd Ethernet-kablet, der forbinder din computer med Verizon DSL modem fra din computer.

3.

Slut Ethernet-kablet til 'Internet' eller 'LAN' porten bag på den kablede router. På en trådløs router skal du tilslutte kablet til 'Internet', 'WAN' eller 'WLAN' -porten.

4.

Slut et andet Ethernet-kabel til en nummereret port på bagsiden af den kablede router og tilslut den anden ende til en Ethernet-port på din computer. Gå over dette trin, hvis du bruger et trådløst netværk.

5.

Slut dit DSL-modem og netværksrouterens strømforsyninger til stikkontakter. Vent i to minutter.

6.

Tænd for din computer. Computere, der er tilsluttet en router via Ethernet-kabler, registrerer automatisk forbindelsen. Computere, der bruger et trådløst netværk, logger automatisk ind på de trådløse netværk, de tidligere har tilsluttet. Dit hjemmenetværk Nu har en internetforbindelse føjet til den.

Tilføjelse af en internetforbindelse til dit hjemmenetværk er et ret simpelt job. Dette gør det muligt for alle computere på dit netværk at få adgang til internettet og dele oplysninger via netværket. For at tilføje din Verizon internetforbindelse til dit hjemmenetværk skal du forbinde dit DSL-modem til din netværksrouter. Du kan tilføje internetforbindelser til kablede og trådløse netværk. Det bør tage færre end ti minutter.