Hvordan kan jeg tilslutte den grønne og røde telefonledning til en RJ25 modulær panelstik?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern dækslet fra terminalblokken.

2.

Undersøg blokken og identificer de to sammenkoblingspunkter. Par et af jacken er forbindelsen til jackens center to ledninger. Det forbinder stifter tre og fire på modulpluggen. En modulær RJ25 forbindelse bruger farver blå og hvid / blå til par 1, orange og hvid orange til par to og grøn, hvid / grøn til par tre.

Place Den røde tråd mellem dine fingre. Læg den på tværs af luften, der er blåfarve, og tryk den lidt ind i slidsen af ​​forbindelsespunktet, der overlapper et par tommer tråd. Brug stanseværktøjet ved at trykke på enden ind i spalten med kutteren placeret for at trimme den overskydende ledning. Skub ned på værktøjets ende, indtil fjederen løser ud, og fastgør ledningen til terminalen.

4.

Tilslut den grønne ledning til det hvide / blå termineringspunkt i samme måde som den røde ledning.

5.

Ved brug af ældre to-par kabel vil der være en sort og gul ledning. Tilslut den sorte ledning til terminalen med det hvide / orange forbindelsessted. Tilslut den gule ledning til den orange kontakt.

6.

Ved brug af ældre trepar kabel vil der være en blå og hvid ledning. Tilslut den blå ledning til den grønne ledning og den hvide til den hvide / grønne.

7.

Udskift dækslet.

Installation af nye telefonkabler er en nem måde at spare penge på. Der findes flere typer stik og ledninger til tale- og dataapplikationer. Fire og seks position jacks bruges til stemme og otte position eller kategori 5-stik bruges til data. RJ25 refererer til en overflade- eller flushmonteret telefonstik, der indeholder seks stillinger i op til tre linjer. En seks-position jack har tre muligheder for ledninger. RJ11C konfigurationen er til en-par installationer, RJ14C er til to-par, og RJ25C er en tre-par konfiguration.