Sådan får du adgang til en Netopia Router Menu

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en internetbrowser (Firefox, Internet Explorer osv.) vindue og klik på markøren i adresselinjen øverst. Ryd eller slett den eksisterende webadresse fra linjen.

2.

Skriv '192.168.1.1', som er IP-adressens IP-adresse (Internet Protocol) i adresselinjen

3.

Tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet.

4.

Indtast brugernavn og kodeord , og tryk derefter på 'Enter' tasten for at få adgang til Netopia routerens menu via internetbrowser vinduet.

Tips og advarsler

  • Hvis IP-adressen , brugernavn og adgangskode til din Netopia-router er ukendte for dig. Brug venligst linkene i afsnittet 'Ressourcer' nedenfor for at finde oplysninger om alternative standardindstillinger, der kan fungere for din router.
  • Menuen på en Netopia-router ligner menuen i et operativsystem, som f.eks. 'Start' -menuen i Windows. Netopia-menuen indeholder funktioner, som hjælper brugerne med at installere, konfigurere, sikre og fejlfinding af routeren. Routeren er vigtig for at etablere et netværk mellem computere, kaldet LAN (lokalnetværk) og deling af en enkelt højhastigheds internetforbindelse. Hvis du har brug for hurtig adgang til routerens menu, skal du bruge din internetbrowser.