Sådan finder du en persons skærmnavn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Spørg den person, du forsøger at kommunikere med, hvad hendes skærmnavn er. Dette er den mest direkte og nemmeste måde at få adgang til en persons skærmnavn, men direkte kontakt er muligvis ikke tilgængelig for dig.

2.

Spørg fælles venner, kolleger , familie og bekendtskab af personen, hvis de kender hans skærmnavn. De kan være opmærksomme på skærmnavnet og kunne dele det med dig.

3.

Kontroller personen s sociale netværkssider eller dating profiler. Ofte vil brugere af Facebook og Myspace inkludere oplysninger om deres e-mail-adresser og skærmnavne. Til dette skal du kun kende personens for- og efternavn. Hvis han har lax-privatindstillinger på sine konti, kan du muligvis se oplysningerne uden at tilføje ham selv som en ven.

4.

Søg efter chatrum du tror, ​​hun har adgang til. Hvis du ved, at personen er interesseret i sit lokalsamfund, skal du prøve at få adgang til lokale nyhedsfora og chatrum for at se, om du kan kontakte.

Et skærmnavn er et navn valgt af en bruger, der kun er unik for ham og identificerer ham online, når han kommunikerer med andre ved hjælp af onlinemeddelelser eller skyping. Navnet kan svare til personens faktiske navn, f.eks. JohnSmith123, eller det kan være noget helt uklart som BlueSky111 --- hvilket gør det næsten umuligt at gætte en anden persons skærmnavn tilfældigt. Hvis du kender en persons skærmnavn, kan du kommunikere med ham via internettet. Du skal kende den nøjagtige konfiguration af skærmnavnet for at få adgang til personen, for eksempel at være slukket med et eller flere bogstaver bar dig fra at kommunikere.