Sådan finder du lokale printere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn dit kontrolpanel for at finde netværksikonet. Klik på din 'Start' -knap og vælg derefter 'Kontrolpanel' i pop op-menuen. Dobbeltklik på ikonet med sætningen 'Netværk og delingscenter', og klik derefter på linket 'Vis computer og enheder' øverst til venstre på skærmen. Du kan tilføje lokale printere til folk der kan finde her. Klik på knappen 'Tilføj printer'.

2.

Gå direkte til netværkslinket. Klik på din 'Start' -knap (eller Windows-logonikonet) nederst til venstre på skærmen. Tryk på linket 'Netværk', der vises på pop op-menuen. Se på venstre side af skærmen for et link, der læser 'Printere.' Klik på for at finde lokale printere --- hvis du ikke kan, klik på linket (i samme område) med titlen 'Offentlig.' Flere printernavne skal dukke op. Din computer vil automatisk diagnosticere forbindelsesproblemer, der forhindrer din evne til at Find de lokale printere. Følg vejledningen.

3.

Brug din printerguider til at hjælpe dig med at finde lokale printere. Gå til dit kontrolpanel igen og dobbeltklik på ikonet 'Printere' Du kan finde lokale printere ved at fortælle din computer, du vil tilføje en anden. Dobbeltklik på 'Tilføj printer.' Vent på pop op-feltet med titlen 'Tilføj printer' for at blive vist. Klik på 'Tilføj en printer' eller vælg den valgmulighed, der starter med 'Tilføj et netværk ...;' Din computer bliver standard til det område, hvor lokale printere er placeret automatisk.

4.

Kontroller din Enhedshåndtering for at finde lokale printere, der har problemer med tilslutning. Dobbeltklik på ikonet 'System', når du åbner kontrolpanelet igen. Tryk på fanen 'Hardware' øverst på skærmbilledet Systemegenskaber (jeg den er du lige har åbnet).

5.

Klik på knappen 'Enhedshåndtering'. Rul ned til ordet 'Ports', og klik på plustegnet til venstre. Søg efter et rødt 'X' eller et gult udråbstegn efterfølgende. Højreklik på et af portvalgene (prøv COM 1 port eller LPT 1 port) og vælg enten 'Scan for hardware changes' eller 'Properties.' Du kan finde lokale printerproblemer ved at læse oplysningerne der. Tryk på knappen 'Fejlfinding' for at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer med at finde lokale printere. Windows Vista viser ikke dens indstillinger for porte.

Tips og advarsler

  • Mange fejlfindingsproblemer med lokale printere stammer fra computere, der ikke bare læser, hvis lokale printere er til stede --- det betyder ikke, at de ikke er der, men kun forbindelserne er brudt af en eller anden grund. Kontroller fysiske forbindelser, der betyder porte, kabler eller endda modemmer på alle de lokale printere. Det kan være den nemmeste måde at finde lokal printer på problemer.
  • Computeradministratorer opretter ofte lokale printere, så flere brugere har adgang. Det er generelt lidt mere omkostningseffektivt end at købe enkelte printere til flere medarbejdere. Du kan finde lokale printere ved hjælp af forskellige computerfunktioner. Hjemmecomputere kan også nemt oprette lokale printere på lokalt eller trådløst netværk. Den metode, du bruger til at finde lokale printere på et netværk, kan afhænge af hvilket operativsystem du bruger.