Sådan netværk med DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for computeren og tag stikket ud af DSL-modemets strømforsyning.

2.

Afbryd ethernetkablet, der forbinder dit DSL modem til computeren.

3.

Slut ethernetkablet til dit DSL-modem til ethernetporten på din router, der er mærket 'LAN', 'WLAN', 'WAN' eller ' Internet. 'Den nøjagtige etiket varierer fra fabrikant. Tilslut ikke ethernet-kablet til en nummereret port.

4.

Slut DSL-modemet og netværksrouterens strømforsyninger til strøm forretninger. Vent to minutter.

5.

Tilslut et ethernet-kabel til en nummereret ethernetport på netværksrouteren, hvis du bruger en kabelforbindelse. Slut den anden ende til en Ethernet-port på din computer. Gå over dette trin, hvis du bruger et trådløst netværk.

6.

Gentag det forrige trin på en anden computer, du vil oprette forbindelse til netværket med et ethernet-kabel.

7.

Tænd for de computere, du vil oprette forbindelse til netværket. Computere, der bruger ledninger, opdager automatisk og installerer den tilsluttede forbindelse. Computere, der bruger trådløse forbindelser, logger automatisk ind på trådløse netværk, som de tidligere har tilknyttet. Dine computere er forbundet til et netværk med en DSL-internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • De fleste trådløse netværk bruger routerens producentnavn som standard trådløse netværksnavn. For eksempel skaber en D-link-router trådløse netværk med navnet 'dlink.'
  • Hvis du konfigurerer et trådløst netværk, skal du overveje at tilføje sikkerhed. Næsten alle trådløse routere giver dig mulighed for at etablere et sikkert netværk; dette forhindrer hackere (eller dine naboer) i at få adgang til dit netværk.
  • En DSL internetforbindelse er hurtig nok til at dele mellem flere computere. For at kunne dele din internetforbindelse skal du oprette et hjemmenetværk og oprette forbindelse til dit DSL-modem. Du kan bruge en traditionel kablet router eller en trådløs router. Begge er hurtige nok til at håndtere din internettrafik, selv om trådløse netværk er lidt mere komplicerede at oprette.