Sådan registreres computere på en trådløs forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start Menu' i proceslinjen på din computer og vælg 'Kontrolpanel.'

2.

Åbn 'Netværk og Internet' og vælg 'Netværk og delingscenter'.

3.

Klik på 'Netværksopdagelse' -pilen og vælg 'Tænd netværksopdagelse' for at tillade dig for at se andre computere på dit netværk.

4.

Afslut vinduet 'Netværk og internet'.

5.

Klik knappen 'Start menu' og vælg 'Netværk'. Fra dette vindue vises alle enheder, der er tilsluttet dit netværk. Du kan se de delte filer på andre computere samt skifte indstillingerne for de filer, du deler.

Tips og advarsler

  • For at sikre, at uautoriserede computere ikke opretter forbindelse til dit trådløse netværk, skal du konfigurere en WEP- eller WPA-adgangskode til dit netværk.
  • En trådløs forbindelse giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet uden at skulle tilslutte dit modem direkte. Det betyder, at du kan få adgang til internettet på din bærbare computer i ethvert rum inden for rækkevidden af ​​din trådløse router. Problemet er, at din router nogle gange kan sende en rækkevidde ud over husets grænser, så andre udenfor kan oprette forbindelse til dit internet. Du kan se alle computere, der er tilsluttet dit netværk i Windows, og nægte andre enheder til at dele med din computer.