Sådan tilføjes en computer til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløs forbindelse

1.

Find ikonet for netværksopsætning, der findes i værktøjskassen. Standardplaceringen af ​​værktøjskassen er nederst til højre på computerskærmen. Netværksopsætningsikonet ligner signalbjælker. Det er muligt, at ikonet er gul eller rød.

2.

Dobbeltklik på ikonet for at indlæse guiden til netværksopsætning. Guiden går dig igennem processen med at forbinde computeren til routeren.

3.

Vælg 'Wi-Fi On' i rullemenuen, der findes nederst til venstre håndhjørnet. Dette tænder for Wi-Fi-luftkortet. Computeren kigger automatisk efter alle netværk i dit område.

4.

Vælg dit netværk fra listen, og marker et mærke ud for 'Gem netværk'. Klik på 'Connect' og vent på forbindelsen for at fuldføre. Computeren fortæller dig, hvornår netværket virker. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din netværksadgangskode.

Tethered Connection

1.

Sluk for computeren og derefter routeren. Nogle computere kan ikke 'hot swap' internetforbindelser. Det betyder, at du ikke kan tilslutte en internetforbindelse og forvente at den skal fungere. Hvis du opretter forbindelse og derefter starter computeren op, sikrer computeren den sammenkoblede forbindelse.

2.

Slut et Ethernet-kabel til LAN'en (Local Area Network) panelet af routeren. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​computeren. Hvis du forbinder til en bærbar computer, er Ethernet-forbindelsen på siden af ​​computeren.

3.

Slå den trådløse router på og lad den starte op. Tænd computeren og lad den starte op. Computeren opdager automatisk internetforbindelsen.

Formålet med at bruge en trådløs router er at give flere computere mulighed for at bruge en internetforbindelse. En af de fantastiske funktioner ved en trådløs router er, at de tillader to forskellige måder at tilføje en computer på. Den første og mest populære er en trådløs forbindelse via Wi-Fi. Dette fungerer for alle moderne bærbare computere og stationære computere udstyret med et Wi-Fi-luftkort. Den anden er en tethered forbindelse, hvilket betyder at computeren er ledet til routeren. Denne metode fungerer på enhver bærbar eller stationær computer udstyret med en Ethernet-port.