Hvordan får jeg adgang til en Actiontec MI424WR Router fra en computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Adgang til routeren fra en computer

1.

Tilslut den ene ende af RJ45-kablet til en af ​​de gule porte bag på MI424WR-routeren. Slut den anden ende til Ethernet-porten på din computer.

2.

Åbn internetbrowseren på din computer. Skriv i dit brugernavn og adgangskode, og klik på 'OK' i adresselinjen. Skriv 'http://192.168.1.1' og tryk på 'Enter'.

3.

Du har nu adgang til din router. Hvis du ikke kender dit brugernavn og adgangskode, skal du følge trinene i afsnittet 'Nulstil brugernavnet og adgangskoden.'

Nulstil brugernavnet og adgangskoden

1. < / p>

Find den lille nulstillingsknap ved siden af ​​Ethernet-portene bag på MI424WR-routeren. Brug enden af ​​et papirclips til at trykke på nulstillingsknappen og holde den nede i 10 sekunder.

2.

Vent 15 sekunder for routeren at genstarte. Klik på 'Opdater' knappen i din browser, eller skriv 'http://192.168.1.1' i adresselinjen og tryk på 'Enter'. < /p>

3.

Type 'admin' i brugernavnskassen og 'password' i adgangskassefeltet. Tryk på 'Enter.'

4.

Indtast et nyt brugernavn og et kodeord på mindst seks tegn, som du vil indtaste to gange. Klik på 'OK' og log ind ved hjælp af dit nye brugernavn og adgangskode.

Tips og advarsler

  • Hvis du stadig har problemer med at få adgang til din router, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.
  • Du kan få adgang til din MI424WR-router via en trådløs forbindelse på. Men hvis du nulstiller routeren, fordi du ikke kender brugernavnet og adgangskoden, skal du forbinde via RJ45-kablet. Nulstilling af routeren nulstiller også de trådløse indstillinger, hvilket gør det umuligt at oprette forbindelse til routeren trådløst.
  • Du vil muligvis ændre indstillingerne på din trådløse router, hvis din internetudbyder ændrer sine IP-adresser eller værtsindstillinger. Eller måske vil du ændre dine præferencer eller blokere bestemte websites fra brug. Få adgang til en Actiontec MI424WR-router fra din computer for at ændre indstillingerne. De tre forskellige typer MI424WR routere alle kommunikerer med computere på samme måde.