Hvordan kan du bruge en router med en telefonstik?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for at du har de korrekte ledninger: 1) en telefonledning med to identiske ender, som klikker på jackstikket på routeren og telefonstikket i din væg og 2) en strøm ledning, der kom specifikt til din router.

2.

Sæt den ene ende af telefonledningen i telefonstikket og den anden i stikket i routeren mærket 'telefonlinje'.

3.

Slut netledningen til.

4.

Brug et filter, hvis du vil tilslutte telefonen og din router ind i samme telefonstik. Hvis dit modem kom med et filter, skal du bruge en dobbeltadapter. Køb disse produkter hos enhver elektronik butik. Hvis du er i tvivl om modemet, skal du ringe til supportlinjen for det firma, der har foretaget det.

Tips og advarsler

  • Hvis du gør alt ovenfor og din router fungerer stadig ikke, er det muligt, at internt ledning af dit hus muligvis kræver vedligeholdelse. Ring til din internetudbyder og bede om at få en serviceperson til at kigge på dit ledninger.
  • Routere er små stykker plastik med blinkende grønne og røde lys. De leveres med to eller tre ledninger, som alle skal tilsluttes korrekt for at routeren skal kunne fungere. Hvis du har problemer med at finde ud af, hvordan du tilslutter din router til telefonstikket, er du ikke alene. Sørg for, at du har de korrekte ledninger, tilslut dem til de rigtige steder og ikke har problemer med dine interne ledninger.