Sådan laver du din egen gratis gratis hjemmeside for teenagere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Registrer det navn, du vælger til dit websted som dit domænenavn. Dette følger www. i adresselinjen og efterfølges af .com, .net eller .org. Brug et registreringssted, såsom register.com, dotster.com eller godaddy.com til at købe dit domænenavn. Vælg en teen-venlig.

Vælg et teen-venligt hosting-websted som webhostingchoice.com og vælg en gratis web-hosting-tjeneste fra listen. Disse omfatter: freeservers.com, freewebs.com og homestead.com. Disse websteder tillader teenagere over 13 år, hvilket gør dem til bedste valg for teenagere.

3.

Følg retningslinjerne på det websted, du vælger. Hvad angår webstedet, er trinene generelt ens for at oprette en hjemmeside. Hvis du bruger et websted som freewebs.com eller homestead.com, skal du indtaste din e-mail-adresse, oprette en adgangskode, tilføje dine personlige oplysninger og klikke på start.

4.

Skriv dit domænenavn i boksen leveres. Klik på knappen, der giver dig mulighed for at fortsætte. Marker afkrydsningsfeltet, der angiver, at du accepterer betingelserne for brug efter at have læst dem.

5.

Vælg en hjemmeside skabelon, der relaterer til din personlige stil. Der er flere teen-venlige farver og stilarter på gratis web-hosting-websteder. Hvis du ændrer en skabelon, er det ikke svært, så hvis du beslutter det ikke virker, kan du justere det senere.

6.

Tilføj sider i sektionsbuilder sektionen for at oprette din teenagers hjemmeside . Et begrænset antal er tilladt, men generelt er det omkring 20 sider. Medtag en hjemmeside og en anden side, f.eks. En vennerside.

7.

Placer skrivning på din side ved at klikke på 'Tilføj afsnit' og derefter skrive. Brug knappen 'Insert Photo' til at uploade billeder på din gratis hjemmeside. Træk billederne ved at bruge musen til at få fat i kanten.

8.

Klik på knappen 'Udført' og gem din webside. Når du er tilfreds med resultaterne, skal du klikke på knappen 'Publicer' for at gøre dit websted aktivt.

Oprettelse af et gratis websted for en teenager er muliggjort af flere web-hosting-tjenester. Internetadgang giver mulighed for teenagere at dele information med venner og familie ved at oprette deres egne hjemmesider. Hvis du ikke har noget imod bannerannoncer, der er placeret på din hjemmeside, er det gratis at bruge gratis webhosting, der er den bedste løsning, da du kun bruger tid til at oprette og vedligeholde din gratis hjemmeside.