Sådan styrker du en Wi-Fi-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn flapperne øverst på en kornboks. Fjern kornpose fra boksen. Placer et blad avis på et bord.

2.

Placer kornboks på avis med forsiden opad. Skær forsiden af ​​kornkassen ud ved hjælp af knivens kniv. Afskær flapperne.

3.

Spred hvid lim inde i kornboksen. Rive strips af aluminiumsfolie ud. Placer strimlerne af folie inde i kornkassen, så de klæber til den hvide lim. Fyld helt indersiden af ​​kornkassen med strimler af aluminiumsfolie. Lad limet stille i en time.

4.

Skær et hul i bundklapperne i kornboksens kniv med knivens kniv. Drej kniven på værktøjskniven inde i hullet for at forstørre den til to gange så stor som den.

5.

Placer Wi-Fi-antennen gennem hullet i bundfladerne i kornet boks. Drej den foliebelagte side af kornkassen i retning af det trådløse hjemmenetværks Wi-Fi-sender.

Tips og advarsler

  • Celle Telefoner i nærheden af ​​et trådløst netværk kan forårsage forstyrrelser.
  • En Wi-Fi-forbindelse skal være stabil og konsekvent for at kunne få adgang til internettet korrekt. Du kan styrke en Wi-Fi-forbindelse ved at øge Wi-Fi-antennens modtagelse. Nogle få husholdningsartikler og værktøjer er alt, hvad der behøves - ingen demontering af antennen eller specielle dele fra en computer eller en elektronikbutik. Voksenovervågning er Foreslog dog, at hvis et underår er involveret, da en skærekant skal anvendes.