DIY Wi-Fi antenne modtagelse Boosters

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Stå frugtsaftburken på et bord. Åbn toppen af ​​dåsen med dåseåbneren. Tøm indholdet ud i en plastemballage. Vask kanen ud med opvaskemiddel og ledningsvand. Tør kanen ud med et papirhåndklæde.

2.

Stå dåsen på avisen med den åbne ende vendt opad. Wrap strimler af duct tape omkring den åbne ende af dåsen. Glat duct tape ned med dine fingre.

3.

Placer pappladen på avisen med den 10-tommers ende, der vender mod dig. Wrap strimler af aluminiumsfolie revet af aluminiumfolierullen omkring toppen af ​​papfolien. Anbring aluminiumsfolien på siderne af papfolien med strimler af cellofantape. Glat ned aluminiumfolien med fingrene.

4.

Mål 3 tommer ned fra toppen af ​​pappladen. Lav en prik på aluminiumsfolien på 3-tommers mærket med blyanten.

5.

Drej dåsen over. Placér kartonarket mod den ene side af dåsen, så blyantspidsen er anbragt op til den øverste kant af dåsen. Fold siderne af papfolien rundt om dåsen. Tape siderne til dåsen med strimler af cellofan tape.

6.

Placer dåsen ved siden af ​​enheden, der modtager et W-iFi signal via en ekstern antenne. Placer den eksterne WiFi-antenne på toppen af ​​dåsen, ved siden af ​​en af ​​de to sider, i modsætning til at være i midten. Drej dåsen, så det folie-dækkede inderside af papen er rettet mod Wi-Fi-senderen i det trådløse hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Enhver mellemstor til stor metalkande vil virke såvel som frugtjuiceburken.
  • Formålet med en Wi-Fi signal modtagelse booster er at øge signalstyrken af ​​det Wi-Fi signal, som en antenne modtager. Du kan lave din egen gør-det-selv (DIY) booster til at fastgøre til en hvilken som helst enheds eksterne antenne for at gøre det lettere og konsekvent at få adgang til internettet. Du skal bruge et par forsyninger, der ofte findes i hjemmet såvel som en vare fra den lokale købmand. Der kræves ikke noget specielt udstyr eller færdigheder.