Sådan aktiverer du det trådløse internet på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for den bærbare computer. Tryk på den trådløse afbryderknapp på din bærbare computer for at aktivere den trådløse forbindelsesenhed. Knappen har typisk enten Wi-Fi-symbolet på det eller ordet 'Wi-Fi'.

2.

Tryk på knappen 'Fn' efterfulgt af 'F2' på dit tastatur. Dette er tænd / sluk-knappen for den trådløse enhed, hvis din bærbare computer ikke har en knap dedikeret til at aktivere den trådløse enhed.

3.

Klik på 'Internet' adgangsknappen i Windows værktøjslinje for at hente en liste over tilgængelige netværk. Klik på det netværk, du ønsker at oprette forbindelse til, og klik på 'Connect.' Du skal indtaste et kodeord for at oprette forbindelse til beskyttede netværk.

Mange bærbare computere har indbyggede trådløse enheder, der gør det muligt for laptops at oprette forbindelse til netværk uden at skulle tilslutte ethernetkabler. Hvis du opretter forbindelse til internettet, forkortes levetiden for laptopets batteri, så mange bærbare computere slukker automatisk den trådløse enhed efter en periode med inaktivitet. Hvis du aktiverer den trådløse enhed, så du kun kan oprette forbindelse til internettet, skal du blot trykke på nogle få knapper.