Sådan installeres Linksys-drivere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installation af Linksys-drivere via driverdisken

1.

Indsæt Linksys Driver Disc i din computer. Uanset hvilken router du har købt, vil den inkludere en driverdisk i emballagen. Indsæt disken i computerens diskdrev.

2.

Følg vejledningen for at 'automatisk' indstille routeren. 'Install Wizard' starter med instruktioner om, hvad Det vil spørge dig om du vil have guiden automatisk installeret eller installeret manuelt. Vælg 'Installer softwaren automatisk' og klik på 'Næste'.

3.

Klik på 'Afslut'. Når installationsguiden har installeret driverne automatisk fra disken, angiver den derefter 'Installation Complete.' Klik på 'Next' for at flytte til skærmen, der afsluttes. Klik på 'Afslut'.

Installation af Linksys-drivere via internettet

1.

Slut computeren til internettet. For at downloade og installere Linksys-driveren skal du oprette forbindelse til internettet Dette kan indebære, at du forbinder din computer via tråd til internettet eller bruger en computer, der allerede har en etableret trådløs forbindelse.

Log på Linksys.com. , fra og med 2010 er Ci sco hjemmeside. Øverst på siden ser du en fane, der siger 'Support.' Ved at klikke på dette vil bringe en mulighed for Linksys ned. Vælg det.

3.

Søg efter din driver. Når du har klikket på Linksys-supporten, bringer den dig til en skærm, der beskæftiger sig med sine produkter. Direkte i midten af ​​skærmen er der en indtastningsboks, der angiver 'Indtast modelnummer eller søgeord' som standard. Klik i denne boks og indtast modelnummeret til din driver. Dette er et nummer, der er inkluderet på emballagen, såvel som selve apparatet. Det vil blive betegnet af ordene 'Model Number', der følger det.

4.

Vælg fanen 'Downloads'. Ved at klikke på dette får du mulighed for at downloade driveren til det valgte produkt. Vælg dit operativsystem, computer type - PC eller Mac - og klik på 'Download.'

Linksys er en computernetværksvirksomhed, der blev grundlagt i 1988 og erhvervet af Cisco i 2003. Det fremstiller blandt andet trådløse routere, der giver en trådløs forbindelse til internettet med enhver Wi-Fi-kompatibel computer. For at Linksys skal kunne fungere korrekt på din computer, skal en driver installeres. En driver er et softwareprogram designet til at interfere med et stykke hardware med computeren, hvilket gør det muligt at betjene det. Installation af en Linksys-driver til din pc gør det muligt at betjene en Linksys trådløse router.