Sådan tilsluttes et modem ved hjælp af et Ethernet-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-stikket, der er placeret på bagsiden af ​​dit internetmodem. Der er kun et Ethernet-stik på modemmet, og det ligner en telefonstik, kun to gange så stor som den. Hvis modemet har to Ethernet-stik, har du DSL og jacks er mærket. Stikket til DSL-forbindelsen er mærket 'ADSL', og den stik, der er angivet til Ethernet-forbindelsen, er mærket 'Ethernet.'

2.

Slut den anden ende af Ethernet ind i Ethernet-stikket på bagsiden af ​​din computer. Mængden af ​​Ethernet-stik, der er placeret på en computer, varierer med computerens mærke og model. Jacken er dog mærket 'Ethernet' eller 'Modem'.

3.

Tænd for modemet ved at sætte det i eller ved at tænde for strømkontakten. Modemet skal starte op, inden det sender internet. Find lyset på det forreste kontrolpanel med titlen 'Data' eller 'Internet' og vent på, at den lyser og / eller blinker.

Tilslutning af et modem ved hjælp af et Ethernet-kabel giver computeren en konstant internetforbindelse til din internetudbyder (Internet Service Provider). Brugen af ​​en trådløs router til at oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi resulterer normalt i spottet internetforbindelse. Da computeren er forbundet til internetmodem via et Ethernet-kabel, forbliver computeren 100 procent af tiden. Dette er en stor fordel, hvis du planlægger at lave en masse upload eller download, hvor du skal opretholde en konstant forbindelse til internettet.