Sådan tilsluttes to Ethernet-ledninger sammen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Planlæg en sti for dine Ethernet-kabler gennem dit hjem eller kontor, og find ud af hvor mange --- og hvilke længder --- kabler du skal bruge, samt hvor mange RJ45-stik du mangler. For hvert par kabelender, du vil tilslutte, skal du have ét RJ45-stik.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til RJ45-stikket, indtil du hører det klik på plads. Træk let på kablet for at sikre, at det snapper helt på plads.

3.

Slut den ene ende af det andet Ethernet-kabel til den anden side af RJ45-stikket, indtil du hører det klik på plads. Slib let på hver ende af Ethernet-kablerne for at sikre, at de begge er helt snappet på plads. Indsæt en ny RJ45-stik til hvert efterfølgende kabel, du skal tilslutte.

Nogle gange skal du forbinde to Ethernet-kabler sammen, så du kan forbinde en stationær computer til et modem eller en router i et separat rum. Normalt er de Ethernet-kabler, der leveres med modem eller routere, cirka fire til seks meter lange, fordi de er designet til at forbinde udstyrstyper, der ligger tæt på hinanden. For at forbinde flere kabler sammen er et RJ45 Ethernet-stik din bedste indsats for få en konsistent internetforbindelse efter at have gennemført din Ethernet-splejsning.