Sådan tilsluttes to bærbare computere ved hjælp af et Ethernet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til 'Ethernet' -porten på den første computer. Tilslut den anden ende af kablet til 'Ethernet' -porten på den anden computer. Dette skaber et tethered 'Small Network' mellem de to computere.

2.

Find drevet eller mapper eller filer, du vil dele med den anden computer, og højreklik på ikonet. Vælg 'Deling og sikkerhed.' Klik på hyperlinket titlen, 'Hvis du forstår sikkerhedsrisikoen, men du vil dele filer uden at køre guiden, skal du klikke her.' Klik på, 'Bare aktiver fildeling.' Disse to meddelelser vises kun i den første fil, mappe eller drev, du opretter deling på.

3.

Anbring et afkrydsningsfelt ved siden af, 'Del denne mappe på netværket' og ved siden af, 'Tillad netværksbrugere at ændre mine filer.' Angiv et netværksnavn i feltet 'share name'. Klik på 'OK'.

Gå til den delte mappe ved at gå til menuen 'Start', klikke på 'Denne computer' og derefter ved at gå til 'Mine netværkssteder. ' Endelig skal du klikke på ikonet med det navn, du har angivet i det sidste trin.

Hvis du ejer to computere, og du vil overføre filer fra en computer til den anden med et Cat5 Ethernet-kabel, kan du gøre det ved at muliggøre fildeling på den computer, du vil overføre filer fra. Dette kaldes et 'lille netværk'. Selv om denne metode er noget primitiv på grund af fremkomsten af ​​nav, omskiftere og trådløse routere, hvis du er på et budget, eller du har brug for at overføre filer hurtigt, får du et arbejde med et Cat5 Ethernet-kabel.