Hjemmelavet Wi-Fi Extender

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn kanen med suppe med en dåseåbner. Hæld suppen i en plastikbeholder. Vask kanen med opvaskemiddel og vand fra køkkenvasken. Tør kanen ud med et papirhåndklæde.

2.

Placér strimler af kanaltape rundt om den åbne kant af dåsen. Glat duct tape ned med dine fingre.

3.

Stå dåsen på et bord. Måle op fire inches fra bunden af ​​dåsen. Lav en prik på fire tommer mærket med fedt pencil. Placer dåsen på sin side med fedtpennemærkaten vendt opad.

4.

Skub knivens blade gennem fedtpennemærket. Drej saksens knive for at forstørre det lige foretagne hul. Stop med at rotere saksens knive, når hullet er lidt mere end dobbelt så stort som, da det først blev lavet.

5.

Anbring antennen på den trådløse enhed i hul i din hjemmelavede Wi-Fi-forlænger. Mål den åbne ende af din Wi-Fi-extender i retning af Wi-Fi-senderen i dit trådløse hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Celle telefoner kan forstyrre Wi-Fi-signalet, hvis de placeres for tæt på en Wi-Fi-antenne.
  • En Wi-Fi-extender har til formål at intensivere Wi-Fi-signalerne omkring en Wi-Fi-antenne. En hjemmelavet Wi-Fi-extender kan bygges fra et par ting, der ofte findes i hjemmet. Proceduren er ligetil og kræver ikke enhver speciel elektronik færdigheder.Den Wi-Fi antenne, der vil bruge Wi-Fi extender vil ikke behøver at blive ændret på nogen måde. Voksen tilsyn er foreslået, hvis den person, der laver Wi-Fi extender er underår siden en forkant skal være Brugt.