Sådan opbygger du en Wi-Fi Signal Booster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Åbn låget i kornkassen og fjern indholdet. Skub låget tilbage med fingrene, så det forbliver åbent. Placer den tomme kornkasse på bagsiden på avisen. Skær forsiden af ​​kornkassen med saks. Kassér udskæringsfronten i skraldespanden.

2.

Påfør linjer af hvidt lim på bunden og på alle sider inden i kornboksen.

3.

Slip strips af aluminiumfolie fra aluminiumfolierullen. Placer strimlerne af aluminiumsfolie i kornkassen mod den hvide lim. Fortsæt denne procedure, indtil alle sider og bunden af ​​kornkassen er dækket af aluminiumsfolie. Lad den hvide lim sætte i en time.

4.

Stil kornboksen, så bunden vender opad. Skær et hul gennem bunden omkring midten ved hjælp af saksens blade.

5.

Anbring antennen på den enhed, hvis Wi-Fi-signal skal forstærkes gennem hul i bunden af ​​kornkassen. Drej kornkassen, så den åbne front vender mod den generelle retning af Wi-Fi-senderen. Placer kornkassen op mod den enhed, hvis Wi-Fi-signal skal forstærkes, hvis antennen er intern. Drej kornkassen, så den åbne front vender mod den generelle retning af Wi-Fi-senderen.

Tips og advarsler

  • Tung aluminiumfolie vil være mindre tilbøjelige til at rive under foldning.
  • Antennen på en enhed, der har adgang til internettet, er ansvarlig for at indsamle signalet fra Wi-Fi-senderen. Du kan opbygge en Wi-Fi-signalforstærker, der hjælper antennen, uanset om den er ekstern eller inden i enhedens kabinet. Et par husholdningsartikler er alt, hvad der er nødvendigt. Antennen på enheden behøver ikke at være fysisk modificeret for at høste fordelene ved den Wi-Fi signal booster du har lavet, og de afholdte omkostninger vil være næsten ingenting.