Sådan opdateres MSN Premium

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til webstedet MSN Premium online-tjenester.

2.

Klik på knappen 'Få det nu' på højre side af skærmbilledet og vent mens programmet tager dig til en anden skærm.

3.

Indtast din email og adgangskode, som du bruger til dit nuværende MSN premium-program. Kontroller den boble, du vil have til privatlivets indstillinger (husk adgangskode, husk ikke adgangskode osv.) Og klik på 'Log på' -knappen. Vent til den næste skærm for fuld belastning.

4. < / p>

Indtast al din korrekte betaling, fakturering og forsendelsesoplysninger, og klik derefter på knappen 'Næste'. Vent til den næste skærm bliver helt indlæst.

5.

Klik på knappen 'Download nu', og lad programmet downloades helt. Denne proces kan tage overalt fra 10 minutter til et par timer. Ved at downloade dette program på dette tidspunkt accepterer du at abonnere på og betale MSN premium gebyret. Denne proces opdaterer din oprindelige MSN premium-konto til den nyeste version.

MSN Premium er et program på internettet, der giver brugerne mulighed for at chatte med deres venner og familiemedlemmer, administrere deres e-mail, søge efter de seneste nyheder og meget mere. MSN Premium opdaterede sine operativsystemer i 2006 for at arbejde sammen med Windows 7. Også tilføjet var ny anti-spyware teknologi og mange andre opdaterede funktioner. For at kunne arbejde med MSN Premiums opdaterede system skal du downloade MSN Premium version 9.5 på internettet.