Standardmodemtyper til en Dell-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Modemer kommer i forskellige hastigheder og konfigurationer til Dell-computere. Vælg et modem baseret på, hvor mange computere du har, og hvordan du bruger internettet. Hvis du udnytter hvad du har brug for, vælger du det rigtige modem. For eksempel kræver en, der bare tjekker e-mail og læser nyhedswebsteder, et meget enklere modem end nogen med computere i hvert rum, der overfører store videofiler. Dell har en række modemer under $175-mærket.

USB-modem

Disse modemer forbinder til computeren via USB-porten (Universal Serial Bus). USBs transportoplysninger gennem porten på kun 56 kilobits per sekund, hvilket er langsommeligt i forhold til nyere modemer. Dette er et godt valg for brugere, der ønsker at oprette forbindelse online uden at downloade eller afspille store musik- og mediefiler, hvilket vil bremse forbindelsen. Der er USB modemer til Mini 10 laptops, Inspiron laptops og desktops.

300 MBPS trådløs modemrouter

Modemrouteren kombinerer evnerne til at komme online og opsætte et netværk af computere i en enhed. Brugere med netværkscomputere kan bruge den samme internetforbindelse, printere og andre enheder. Tilslutningshastigheden når op til 300 megabit per sekund og kan hurtigt downloade mediefiler. Dette modem er praktisk for brugere, der ønsker at spare plads og købe en to-i-en enhed. Det er også et godt valg, hvis du vil købe flere computere i fremtiden. Mange modeller leveres med avanceret kryptering for at beskytte online information. De følger IEEE 802.11n draft 2.0 trådløse netværk standard, som blev oprettet i 2009.

Intern faxmodem

Det interne modem skaber onlineadgang og accepterer faxer. Det interne modem kan installeres i bærbare computere eller stationære computere. Du kan også modtage opkald, mens du er online. Den maksimale forbindelseshastighed for Dells intern faxmodem er 56 kilobits per sekund.

DSL-modem

Modemet for digital abonnentlinje forbinder næsten 300 megabit per sekund, og brugerne kan bruge telefonen, mens de er online. Modemet er en ekstern enhed, der kan tilsluttes trådløst eller direkte tilsluttet computeren. Forbindelsen kan krypteres via 128-bit kablet ækvivalens privatliv kryptering og andre metoder.