Sådan Reset en Linksys BEFVP41

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til GUI (Graphic User Interface) til Linksys BEFVP41 router ved at indtaste 192.168.0.1 i en webbrowser og derefter trykke på 'Enter' på tastaturet.

2.

Indtast Linksys standard loginoplysninger i pop op-boksen. Standardbrugernavnet er 'admin'. Lad adgangskoden være tom, og tryk derefter på 'Enter' på tastaturet. Indstillingerne for GUI router indlæses derefter i webbrowseren.

3.

Klik på 'Administration' hyperlinket og klik derefter på hyperlinket 'Factory Default'.

p> 4.

Klik på 'Ja' ved siden af ​​'Gendan fabriksindstillinger' og tryk derefter på hyperlinket 'Gem indstillinger'. Når du bliver bedt om af advarselsvinduet, skal du vælge 'OK' for at afslutte en master-nulstilling på routeren.

At kunne afslutte en nulstilling på din Linksys BEFVP41-router har eksternt flere fordele, end at have router i hånden for at nulstille. Hvis du ikke kan oprette en internetforbindelse, og du er i et separat rum, kan du logge ind på routerindstillingerne og fuldføre nulstillingen. Denne fordel over andre populære routere gør det nemmere at nulstille, fordi en netværksadministrator i mange tilfælde måske ikke er på samme sted som routeren.