Sådan netværk med Belkin

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tethered Connection

1.

Tilslut et Cat5-kabel til Ethernet-porten bag på internetmodemet, og tilslut derefter den anden ende af kablet til WAN (Wide Area Network) placeret på bagsiden af ​​den trådløse router i Belkin.

2.

Sluk for strømmen på alle computere, som du vil binde til Belkin-router med en Cat5 Ethernet-kabel.

3.

Sluk for den trådløse Belkin-router ved at trække strømkablet ud af routeren. Belkin-routere har ikke en tænd / sluk-switch til strøm.

4.

Slut et Cat5-kabel til en af ​​LAN-portene (Local Area Network) på bagsiden af router. Belkin routere har fire porte dedikeret til LAN. Portene er mærket en til fire og hedder 'Tilslutning til computer.'

5.

Slut den anden ende af Cat5 Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af computeren er bundet til routeren.

6.

Tænd for Belkin-routeren, og lad computeren være et minut for at starte helt op. Routeren tændes automatisk, når den er tilsluttet en strømkilde.

7.

Start computeren. Lad computeren starte helt op, inden du får adgang til internettet.

Trådløs forbindelse

1.

Tilslut et Cat5-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af Internet-modemet, og tilslut derefter den anden ende af kablet til WAN (Wide Area Network), der findes på bagsiden af ​​den trådløse Belkin-router. Routeren sender automatisk trådløs internetforbindelse via W-Fi.

2.

Find Wi-Fi-antenneikonet i værktøjskassen. Det er i nederste højre hjørne af computerskærmen, du vil oprette forbindelse. Hvis Wi-Fi er slukket, er ikonet rødt. Hvis Wi-Fi er tændt, men ikke tilsluttet et netværk, er ikonet gult. I hvert fald ser ikonet ud som signalstænger, der strækker sig opad. Dobbeltklik på ikonet for at starte Wi-Fi-guiden.

3.

Vælg 'WIFI ON' fra Wi-Fi-rullemenuen placeret nederst til venstre på guiden Skærmbilledet. Dette muliggør Wi-Fi-antennen på computeren.

4.

Find dit trådløse netværksnavn fra den liste, som guiden producerer. Anbring et afkrydsningsfelt i feltet ud for 'Gem netværk', og tryk derefter på 'Connect' for at oprette en internetforbindelse.

Du kan oprette forbindelse til fire computere med et tetheret (kabelforbundet via et Ethernet-kabel) til din Belkin-router, og desuden kan du forbinde utallige computere ved hjælp af trådløse internetfunktioner i Belkin-routeren. Dette giver dig flere muligheder, når du vil oprette dit personlige eller arbejdsnetværk. Heldigvis omfatter processen til en kabelforbundet forbindelse og en trådløs forbindelse grundlæggende konfigurationer, der kræver lidt i vejen for udstyr og lidt i vejen for teknisk knowhow.