Sådan tilslutter du en trådløs printernetkort til en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Saml dine trådløse netværksoplysninger til brug under installationen. Dette inkluderer dit netværksadgangskode, kanalnummer og adgangskode eller WEP-nøgle. Alle disse oplysninger blev oprettet, når du konfigurerede din trådløse router.

2.

Kør et Ethernet-netværkskabel fra enhver åben port på den trådløse router til Ethernet-porten på printen server. Dette er kun et midlertidigt trin for konfigurationen. Du må ikke tilslutte printernetkortet endnu.

3.

Tænd for netværksprinteren, lad det være fuldt strømforsynet og tilslut derefter den trådløse printernetkort.

4.

Indsæt den trådløse printernetkortets installations-cd i en netværkscomputer. En installationsguiden skal automatisk begynde.

5.

Indtast standard brugernavn og adgangskodeoplysninger, der er angivet i brugervejledningen. Følg derefter guiden henvendelser for at oprette dine sikkerhedsindstillinger.

6.

Installer printerserverdriversoftwaren på hver netværkscomputer. Dette er også en guidenproces på installations-cd'en. Kør driverinstallationen på hver computer, der vil udskrive til server.

Fjern det midlertidige Ethernet-kabel mellem routeren og serveren, og udskriv et testdokument fra nogen af ​​computere. Når du udskriver, skal du vælge printernetkortet som din standardprinter.

Trådløse printservere er en nem måde at styre udskriftsjob på over et hjem eller kontor netværk. For at forbinde en trådløs printserver til en trådløs router skal du først bruge et netværkskabel til at konfigurere serveren. Efter konfigurationen kan du nyde ledningsfri printerdeling på tværs af dit netværk. Før du køber en trådløs printserver, skal du tjekke systemkrav og sørg for, at det er kompatibelt med din trådløse router, dit operativsystem og printeren du vil dele på tværs af netværket.