Sådan opretter du en Belkin

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Cat5-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit kabel eller DSL-modem. Tilslut den anden ende af kablet til porten 'Connect to Modem Internet / WAN' på bagsiden af ​​Belkin Router.

2.

Tilslut et Cat5-kabel til 'Ethernet 'port på bagsiden af ​​stationære eller stationære computere, og sæt derefter den anden ende af kablet i en af ​​LAN-portene bag på Belkin Router. Start med port en og arbejde dig op med efterfølgende computerforbindelser.

3.

Tænd for Belkin Router ved at sætte routeren i stikkontakten. Tillad 30 sekunder for routeren at starte helt op. Alle computere, der er fastgjort til modemet via et Cat5-kabel, har adgang til internettet.

4.

Åbn Wi-Fi-guiden på din bærbare computer og tænd for Wi-Fi-antennen. Når en gang er tændt, finder guiden alle netværksforbindelser i dit område. Opret forbindelse til dit netværk for at oprette en internetforbindelse. Udfyld dette trin for hver computer, der ikke er bundet til Belkin Routeren med et Cat5-kabel.

Din Belkin Router opsætning bestemmes af den type computer, du bruger. Mange bruger en router til de trådløse muligheder, den tilbyder. Nogle gange er der imidlertid en tethered forbindelse, der er nødvendig for stationære og stationære computere. Belkin Routers tilbyder både trådløse og sammenkoblede forbindelser.