Formålet med VeriSign

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Virksomhedsoplysninger

Grundlagt i 1995 beskytter virksomheden mere end 1 million webservere med digitale certifikater og styrer fire af verdens 13 internetnavneservere, .com, .net, .cc og .tv domæner. Næsten 100.000 domæner over hele verden bruger sine digitale certifikater, og de fleste af verdens største banker bruger beskyttelsen SSL (Secure Sockets Layer).

SSL

En af sine mest kendte tjenester er at give SSL-certifikater, som gør det muligt for virksomheder at sikre, at deres kunders personlige data ikke kan manipuleres, når de overføres via internettet. VeriSign Trust Marker-logoet er blevet et velkendt ikon på websteder, der har vundet et højt tillid fra brugere.

Identitets- og godkendelsestjenester

VeriSigns identitets- og autentificeringstjenester beskytter digitale identiteter i bank- og sundhedsvæsenstransaktioner for sikker adgang og tilladelser. Ved hjælp af adgangskode logins matchet op til kundekontonumre, kan VeriSign-tjenester fastslå den korrekte identitet eller transaktion. VeriSign er et teknologiselskab baseret i Mountainview, Californien, der leverer e-handel og datakryptering. Virksomheden har oprettet særlige registre, datacentre og netværk, der giver sikkerhed og pålidelighed til at understøtte digitale interaktioner for internetbaserede virksomheder.