Sådan Port Forward en PS3 Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og skriv IP-adressen til dine Linksys i adressetekstboksen. Standard IP-adressen til din Linksys-router er 192.168.1.1.

2.

Klik på fanen 'Programmer og spil' øverst i konsolvinduet. Dette vindue indeholder flere tekstbokse og drop-down bokse. Hver række tekstfelter og rullemenuer repræsenterer en port. PS3-netværket kræver fire porte, så udfyld én række for hver port.

3.

Indtast et venligt navn på den første tekstboks i første række. Dette er det navn, du bruger til at genkende PS3-portens videresendte indstillinger.

4.

Indtast '5223' for tekstboksene 'Start' og 'Afslut'. Vælg 'Begge' for protokollens rullemenu og klik på afkrydsningsfeltet 'Aktiver'. Indtast IP-adressen til din PS3 i IP-tekstboksen.

5.

Gentag trin 3 og 4 for følgende portnumre:3478, 3479, 3658Når disse yderligere tre porte er indstillet, skal du klikke på knappen 'Gem indstillinger' for at gemme dine routerændringer.

Linksys giver brugere en hjemme netværksenhed, der forbinder trådløse computere og spillekonsoller. Før du kan bruge din Playstation 3 spillekonsol på det trådløse netværk, skal du åbne porte på Linksys router. Åbningshavne giver en kommunikationsgateway mellem PS3 og internettet. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til PS3 gaming netværk og spille konsollen med andre online medlemmer.