Sådan ændres kanalen på en WRT54GS-router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din Linksys WRT54GS-router til din computer ved at tilslutte et Ethernet-kabel til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren og derefter tilslutte den anden ende af kablet til Ethernet port på bagsiden af ​​din computer. Hvis computeren du bruger, er en bærbar computer, er porten sandsynligvis placeret på siden af ​​computeren.

2.

Få adgang til standard IP-adressen på 192.168.0.1 i adressen bar i en webbrowser for at indlæse GUI (router indstillinger side). Indtast standard login på pop op-skærmen. Standard brugernavn er 'admin'. Lad adgangskoden være tom. Hvis standard IP-adresse, brugernavn eller adgangskode ikke fungerer, er det kun muligt at løse problemet ved at udføre en master-nulstilling af routeren. For at gøre det skal du indsætte en nål i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren for at skubbe nulstillingsknappen.

3.

Klik på 'Trådløs' hyperlink og klik derefter på

4.

Find indstillingen for 'Wireless Channel' og vælg derefter den nye kanal, du vil bruge fra rullemenuen.

Vælg ikonet 'Gem indstillinger' nederst på siden for at opdatere routerens kanal.

Mange ting kan få din Linksys WRT54GS router til at have en dårlig forbindelse med dine computere. Ældre mikrobølgeovne, katodestråle-computerskærme, gamle vakuumrørstik, rheostat-switche og enslige babymonitorer kan få din computer til at køre langsomt på internettet. Hvis du ændrer den kanal, som din Linksys WRT54GS fungerer på, kan du forhindre tab af signal på grund af udefrakommende interferens.