Sådan deler du internet med trådløst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk det modem, du bruger til at modtage internet service. Tilslut modemet til din trådløse router med et Ethernet-kabel.

2.

Slut en computer til den trådløse router med et Ethernet-kabel. Tænd modemet, router og computer.

3.

Tillad, at computeren indlæses i Windows. Klik på 'Start' knappen, vælg 'Tilbehør og derefter' Kør. 'Skriv' cmd 'i boksen, der vises, og tryk på' Enter. '

4.

Type' ipconfig / alle 'ved DOS-prompt. Rul gennem den tekst, der vises, og kig efter DHCP-server. Bemærk den IP-adresse, der vises ved siden af ​​den. Numrene vil være i format, der ligner 192.168.1.1.

5.

Åbn en internetbrowser. I URL-barstypen 'http: //' og derefter den IP-adresse, du har optaget fra standardgatewayen. Følg producentens instruktioner for den trådløse router for at konfigurere de trådløse indstillinger.

6.

Installer trådløse Ethernet-adaptere i de computere, der vil dele den trådløse forbindelse. Afhængigt af typen betyder det at installere et perifert kort i computeren eller tilslutte en enhed til computeren med en USB-ledning og derefter installere de korrekte drivere.

7.

Højreklik på ikonet for trådløs forbindelse i proceslinjen og vælg 'Opret forbindelse til netværk'. Rul gennem listen over tilgængelige trådløse netværk og find din router. Navnet på listen er den værdi, du angiver for SSID.

8.

Tryk på 'Connect' på listen for din router. Følg vejledningen på skærmen for at oprette forbindelse til det trådløse netværk. Hvis du konfigurerer WEP-kryptering eller andre sikkerhedsforanstaltninger, skal du bruge den nøgle, du oprettede under installationsprocessen.

9.

Gentag trin 7 og 8 på hver computer, du ønsker at oprette forbindelse til til det trådløse netværk. Få adgang til internettet på hver computer for at sikre, at forbindelsen virker.

Tips og advarsler

  • Trådløse netværk er sårbare for uautoriserede brugere. WEP, WPA og andre sikkerhedskrypteringsmetoder beskytter dit trådløse netværk.
  • I dagens teknologibaserede samfund er folk afhængige af adgang til internettet til en bred vifte af forretningsmæssige og personlige behov. Faktisk har mange boliger mere end en computer i dem. Det er imidlertid upraktisk, at hver computer har En egen internetforbindelse. Ved hjælp af en trådløs router kan flere computere dele en internetforbindelse. Hver computer, der bruger forbindelsen, skal have et trådløst Ethernet-kort og være konfigureret til at fungere sammen med routeren.