Sådan kontrolleres trådløse internetindstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kontroller indstillingerne for Microsoft Windows Wireless Internet

1.

Tryk på 'Start' og vælg derefter 'Kontrolpanel'. Dobbeltklik på knappen 'Netværksforbindelser'.

2.

Højreklik på ikonet, der repræsenterer din trådløse internetforbindelse, og vælg derefter 'Egenskaber'. Vinduet 'Tilslutningsegenskaber' åbnes derefter.

3.

Vælg fanen 'Trådløse netværk' og tryk derefter på knappen 'Vis trådløse netværk' for at se en liste over trådløse netværk der ligger inden for din computer. Vælg en og tryk derefter på knappen 'Connect' for at oprette forbindelse til en.

4.

Vælg fanen 'Trådløse netværk' og klik derefter på knappen 'Tilføj' for at tilføje en trådløs netværk til din forbindelsesliste manuelt.

5.

Vælg fanen 'Avanceret' for at få vist avancerede forbindelsesegenskaber, f.eks. firewall- og forbindelsesdelingsindstillinger.

Tips og advarsler

  • Nogle trådløse netværk kræver en krypteringsnøgle eller adgangskode. Spørg netværksadministratoren om forbindelsesoplysninger, før du forsøger at oprette forbindelse til disse.
  • De fleste hjemmenetværker bruger i dag Wi-Fi-routere og netværkskort. Wi-Fi har den fordel, at du ikke behøver en direkte kabelforbindelse, hvilket gør det meget nemmere at oprette et hjemmenetværk og give brugerne mulighed for at bevæge sig rundt med bærbare computere og andre mobile enheder uden at være bundet til et kabel.