Sådan opretter du et DSL-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af dit DSL modem og netværksrouterens strømforsyninger.

2.

Afbryd ethernetkabler, der er tilsluttet modemet, netværket router og computer.

3.

Sluk for den computer, du vil oprette forbindelse til netværket.

4.

Slut en slutningen af ​​et ethernet-kabel i ethernetporten bag på dit DSL-modem.

5.

Slut den anden ende af ethernet-kablet til ethernetporten på dit netværksrouter mærket 'LAN', 'WLAN' eller 'Internet'. Netværksrouteren har kun en af ​​disse muligheder.

6.

Slut dit DSL modem og netværksrouterens strømforsyninger tilbage i. Vent to minutter.

7.

Slut et ethernet-kabel til en af ​​de nummererede ethernet-porte bag på netværksrouteren. Slut den anden ende til en ethernetport på en computer, du vil oprette forbindelse til netværket. Spring over dette trin, hvis du vil oprette forbindelse til computeren trådløst.

8.

Tænd computeren og log ind. Hvis du tilsluttede computeren med et ethernet-kabel, registrerer den automatisk DSL-netværksforbindelse. Gå over dette trin, hvis du tilsluttede computeren med et ethernet-kabel.

9.

Klik på ikonet for trådløs modtagelse i nederste højre hjørne af skærmen, hvis du vil oprette forbindelse trådløst.

10.

Klik på det trådløse netværk, der er opkaldt efter producenten af ​​din trådløse netværksrouter. Hvis din trådløse router er oprettet for at oprette et trådløst netværk med et andet navn, skal du klikke på det pågældende navn og indtaste adgangskoden, hvis det er nødvendigt. Dit hjemmenetværk er nu konfigureret med din DSL internetforbindelse.

11.

Gentag trin 7 til 9 med andre computere, du vil tilføje til netværket.

En internetforbindelse til digital abonnentlinje (DSL) er hurtig nok til, at flere computere kan bruges på én gang, men de fleste DSL-modemer har kun en Ethernet-port til at forbinde enheder til. Hvis du vil forbinde mere end en computer til en DSL internetforbindelse, skal du oprette et hjemmenetværk for at dele forbindelsen. Oprettelse af et hjemmenetværk til deling af din DSL-forbindelse tager cirka en halv time.