Sådan opretter du forbindelse til et modem ved hjælp af en USB-port

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk computeren.

2.

Pak dit USB-modem ud og tilslut det til din computers tilgængelige USB-port USB port er en lille rektangulær slot).

Genstart din computer og tjek din computer, hvis den automatisk genkender USB-modemet som en ekstern enhed. Din computer vil automatisk installere driverne til USB-modemet.

Installer eventuel software, der fulgte med dit USB-modem.

5.

p> Klik på din startmenu (kan ligne Windows-logoet) og navigere til Kontrolpanel. Klik på 'Netværk og Internet u0026 gt; Netværks- og delingscenter u0026 gt; Indstil en ny forbindelse eller et netværk 'og vælg' Opret forbindelse til internettet. '

6.

Indtast brugernavn og adgangskode, du oprettede, da du oprindeligt bestilte internettet via din internettjeneste udbyder. Sommetider kan din computer automatisk oprette forbindelse til internettet uden at skulle indtaste dit brugernavn og adgangskode. Åbn en browser (Firefox og Internet Explorer) og forsøg på at få adgang til et websted.

Mange cellulære udbydere som AT u0026 T og Verizon giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af et modem, som forbinder til computerens USB-port. Andre kabel- og DSL-udbydere har også USB-vedhæftede filer til deres modemer, hvis du vælger at bruge en USB-forbindelse i modsætning til en Ethernet-kabelforbindelse. Brug af en USB-port til at forbinde modemet kan være en ulempe, hvis du har begrænsede tilgængelige USB-porte på din computer.