Sådan tilslutter du en MacBook til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af din MacBook til internettet

1.

Evaluer den type internetforbindelse, du vil bruge til at forbinde din MacBook til internettet. Der er fire typer forbindelser, du kan bruge, i henhold til MacBook User's Guide: AirPort trådløs forbindelse, modem, Ethernet eller opkald.

2.

Saml alle relevante oplysninger, du skal bruge til at få adgang til forbindelsen. Ofte kræver trådløse og ethernet- eller LAN-netværk en IP-adresse og er sikret med et brugernavn og adgangskode, som skal bruges til at få adgang til internettet.

3.

Åbn menuen Systemindstillinger i Apple-rullemenuen øverst til venstre på skærmen.

4.

Klik på fanen Netværk i Systemindstillinger ruden og vælg din forbindelsesmåde (AirPort trådløs forbindelse, modem, Ethernet eller opkalds).

5.

Indtast eventuelle nødvendige oplysninger som f.eks. adgangskode. Opsætningsassistent vil hjælpe dig med at etablere din internetforbindelse.

6.

Tilslut eventuelle ledninger eller kabler til computeren. Dette er nødvendigt, når du opretter forbindelse til en telefonlinje til dial-up internet eller et modem devi

Åbn din internetbrowser for at sikre, at du har etableret en internetforbindelse korrekt.

Tips og advarsler

/ p>

  • Når du har etableret din internetforbindelse, vil din MacBook huske dette, og du behøver ikke at gå igennem hele processen hver gang du tilslutter.
  • Tilslutning af din MacBook til internettet er et vigtigt skridt, der giver dig adgang til din email og alle andre online ressourcer. Adgang til internettet er ikke kun sjovt og nyttigt, men det er vigtigt at lade din computer forbinde og søge efter online opdateringer fra Apple og enhver antivirusprogram, du skal muligvis holde din MacBook opdateret og beskyttet til enhver tid.