Hvorfor går denne computer ikke på internettet efter installation af en trådløs enhed?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på ikonet 'Trådløst' på systembakken. Dette ikon vil være til stede i systembakken, når du har installeret din trådløse internetadapter. Når du klikker på ikonet, vises en liste over alle tilgængelige trådløse internetnetværk.

2.

Klik på 'Opdater'. Selvom din liste skal opdateres, skal du klikke på knappen 'Opdater', og sørge for, at du har et udvalg af alle tilgængelige netværk i dit område.

3.

Klik på det netværk, du vil have at oprette forbindelse til.

4.

Klik på 'Connect'. Hvis der vises en dialogboks 'Indtast et kodeord', betyder det, at du har forsøgt at oprette forbindelse til et sikkert netværk. Indtast adgangskoden, og klik på 'Opret forbindelse.' Din computer vil nu være på internettet.

Hvis du har installeret en trådløs internetadapter inde i din computer, vil din maskine ikke automatisk forbinde til et tilgængeligt trådløst netværk. Når installationen er færdig, skal du manuelt vælge det netværk, du vil oprette forbindelse til på det pågældende tidspunkt. Hvis du ændrer placeringer eller beslutter dig for at oprette forbindelse til et andet netværk, skal du derefter omkonfigurere disse indstillinger hver gang du vil gå online.