Sådan hentes en bærbar computer til en stationær pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kabelforbindelse

1.

Slut et Ethernet-kabel til det store slot, der ligner en telefonledning på bagsiden af ​​pc'en. Tilslut den anden ende af kablet til sporet på den bærbare computer.

2.

Åbn Kontrolpanel i Startmenuen. Åbn mappen 'Netværk og internetforbindelser', derefter 'Setup Home Network' -programmet.

3.

Følg instruktionerne for tilslutning af den bærbare computer til pc'en. Gentag den samme proces på den bærbare computer. Sørg for at aktivere fil- og printerdeling på begge sider af forbindelsen.

Trådløs forbindelse

1.

Sørg for, at den trådløse router er forbundet til internettet forbindelse. Åbn kontrolpanelet placeret i menuen 'Start'. Dobbeltklik på fanen Netværksforbindelser. Vælg programmet 'Trådløse forbindelser' og dobbeltklik på det.

2.

Find fanen med titlen 'Avanceret' øverst i vinduet. Klik på fanen 'Avanceret'. Klik på 'Computer til Computer'. Nogle gange kaldes denne forbindelse et ad hoc-netværk.

3.

Find og klik på fanen 'Trådløse netværk' i menuen, der åbnes fra computeren til computerknappen. Find knappen, der siger 'Foretrukne netværk'. Klik på knappen 'Tilføj'. Opret et navn til det trådløse netværk. Sørg for at bruge samme navn til pc'en og den bærbare computer. Tryk 'OK' for at oprette det trådløse netværk.

4.

Åbn den bærbare computer og åbn Kontrolpanel. Klik på mappen 'Netværksforbindelser' i kontrolpanelet. Klik på knappen, der siger 'Se trådløse netværk.' Netværket, du oprettede med pc'en, skulle dukke op under trådløse netværk. Tryk på knappen, der er mærket 'Configure', og tryk derefter på 'OK'. Dette vil forbinde den bærbare computer til pc'en trådløst. Kør guiden Netværksopsætning placeret i kontrolpanelet for begge computere. Følg anvisningerne for fil- og printerdeling.

Tilslutning af en bærbar pc til en pc er en noget vanskelig proces for en person, der ikke er bekendt med computere. Processen er ofte lang og frustrerende, fordi forbindelserne ikke altid virker. Når de to computere forbinder, gør det dog alt det arbejde, det er værd, fordi det er muligt hurtigt at dele filer mellem de to computere. Heldigvis er der en klar metode til at følge for at forbinde de to computere trådløst eller via en kablet forbindelse. Denne forbindelse forbliver i hele computerens levetid og vil gøre fildeling en brise.