Sådan laver du en webside, der betaler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg et domænenavn for dit websted. Et domænenavn er adressen på navnet. Vælg et domænenavn, der er relevant for dit websted.

2.

Vælg et webhostingfirma. Der er hundredvis af forskellige web hosting virksomheder. Vælg den billigste hosting plan og opgrader senere, hvis dit websted kræver ekstra båndbredde.

3.

Installer en webside editor eller en publiceringsplatform som Wordpress. Disse programmer hjælper dig med at redigere dit website. Du har ikke brug for nogen computer programmering viden, hvis du bruger disse programmer.

4.

Ansøg om Google AdSense. Google AdSense placerer relevante annoncer på din hjemmeside. Når du er accepteret, kan du lave dine egne annoncer og indsætte koden på din webside, og den vil automatisk generere relevante annoncer.

5.

Skriv en e-bog om materialet på din hjemmeside. Opret en side, der diskuterer din e-bog og bede om, at brugerne sender en e-mail til dig for at købe bogen.

6.

Tilmeld dig tilknyttede programmer. Næsten alle store virksomheder har tilknyttede programmer. Når du er accepteret, er alt du skal gøre, kopiere og indsætte linket til tilknyttet kode på et blogindlæg. Når en bruger har klikket på linket, gemmes en cookie på deres computer. Hvis brugeren køber noget, spores genstanden tilbage til dit affilierede link.

Monetisering af din webside giver dig mulighed for at tjene passiv indkomst. Der er mange måder at tjene penge på dit websted. De mest almindelige metoder er gennem reklamer, e-bøger og tilknyttede programmer. Mange af de øverste websteder bruger en kombination af disse metoder til at tjene penge. Enhver hjemmeside er i stand til at gennemføre disse metoder; Det er dog vigtigt at lave de annoncer, e-bøger og tilknyttede programmer, der er relevante for dit websted. Hvis dit websted f.eks. handler om dyrevelfærd, skal du overveje at tilmelde dig affilierede programmer med dyreplejeprodukter.