Sådan netværk to computere til en hovedcomputer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut hovedcomputeren til en router. Tilslut et netværkskabel fra en af ​​routerens åbne porte til netværkskortet på hovedcomputeren. Åbn en webbrowser i hovedcomputeren. Indtast routers IP-adresse, og indtast derefter brugerens brugernavn og adgangskode til routeren. På routerens skærm foretages der ændringer i netværket, som f.eks. At føje sikkerhed til det trådløse netværk, hvis routeren har trådløs.

2.

Slut hver af de to andre computere til netværket.Du kan bruge et netværkskabel fra hver computers netværkskort til routeren, eller hvis computeren har en trådløs adapter, kan du søge efter netværket på listen over trådløse netværk og oprette forbindelse til netværket.

3.

Vælg harddiske eller mapper på hver af de to computere og højreklik på dem og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Deling', og du kan sætte et afkrydsningsfelt i feltet for at dele drev eller mapper med de andre computere på netværket.

Netværk med computere handler egentlig kun om at dele ressourcer som harddiske og eksterne enheder som printere. De fleste operativsystemer, herunder de sidste flere versioner af Windows, er opbygget med netværkssind og har værktøjerne inkluderet til nemt netværk computere. Du kan forbinde direkte til en computer ad gangen, men den bedste og nemmeste måde at netværkscomputere, især to eller flere, er med hardware som en router.