Sådan opretter du en Wi-Fi-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indlæs 'Kontrolpanel' og under 'Netværksforbindelser' skal du højreklikke på navnet på din computers Ethernet-adapter, vælg 'Egenskaber' og derefter 'Internet Protocol TCP / IP). 'Vælg indstillingen for' Hent IP-adresse automatisk. '

2.

Tilslut modemet til routerens' Internet '-port ved hjælp af Ethernet-kablet leveres med routeren. Slut et andet Ethernet-kabel fra den første nummererede port på din router til LAN-porten (lokalnetværk) på din bærbare computer eller stationære computer. Indsæt installations-cd'en i computerens optiske drev, og følg installationsvejledningen.

3.

Vælg indstillingen 'Konfigurér routeren automatisk', hvis du har den mulighed. Ellers skal du åbne en webbrowser og skrive 192.268.1.1. Indtast brugernavnet og routerens adgangskode, når du bliver bedt om at gøre det. Forlad indstillinger som SSID i deres standard. SSID er simpelthen det offentlige navn på dit trådløse netværk. Du kan personliggøre det i overensstemmelse med et navn efter eget valg. Hvis du ikke vil have uautoriserede brugere adgang til forbindelsen, skal du sikre forbindelsen med et kodeord. Se manualen til din trådløse router om, hvordan du konfigurerer den manuelt.

4.

Fjern det Ethernet-kabel, der forbinder bæreren med den trådløse router. Klik på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Netværksforbindelser' og derefter 'Trådløse forbindelser.' Du skal se SSID for det trådløse netværk, som du netop har konfigureret. Højreklik på ikonet og vælg 'Connect'.

Tips og advarsler

  • Kontroller, at de computere, der skal oprette forbindelse til netværket, har trådløs kapacitet. Ellers skal du installere en trådløs netværksadapter, før computeren kan oprette forbindelse til det trådløse netværk.
  • En trådløs eller Wi-Fi-forbindelse kan let oprettes, hvis du har de nødvendige værktøjer. Opsætning af en trådløs forbindelse er ideel til dem, der har bærbare computere, og som ønsker at drage fordel af mobil mobilitet. Hvis du har en DSL- eller bredbåndsforbindelse hjemme, kan du indstille den til en øjeblikkelig trådløs forbindelse.